Kårspexet 17/18

Hej där!! 
 
Som du kanske läst här under, eller sett från andra håll, så vann vi ju precis bästa spex på SM! Detta med vår uppsättning Karl XII eller Knappast Karl För Sin Krona i Spex-SM-varianten Karl XII eller Sofia Med Knuff.
 
Nu börjar det bli dags för oss att börja om igen, Kårspexet 17/18 ska ta form och vi har precis tillsatt ett gäng härliga gruppchefer som nu letar sina medlemmar.
 
Bland annat kan du söka skådis (genom att maila ansokan@karspexet.se) fram t.o.m. 9 juli och orkestern (genom att maila orkesterledningen1718@gmail.com). Läs gärna mer om vilken grupp som kan passa dig under "Om Kårspexet" eller hör av dig med frågor till oss.
 
Nu vill vi se till att göra det här minst lika bra kommande år och vi hoppas att just du vill vara med!

Sveriges bästa spex

Den 26-27 maj 2017 arrangerades Spex-SM i Örebro. Totalt 6 städer tävlade och Kårspexet vill tacka för förtroende att få representera Stockhlom. Efter två dagar med totalt 6 timmar av härlig spexkultur korades vinnare i 11 olika kategorier. Stockholm kan nu stolt titulera sig som "Sveriges Bästa Spex 2017" och "Bästa regi och skådespeleri".
 
Tack till alla fantastiska spexare som var på plats och skapade en helt magisk stämning! Hoppas att vi ses igen på nästa SM om fem år!
 
- Tove Mellin, Directeur Kårspexet Karl XII

Gilla oss på facebook och få info om kommande föreställningar!

Besök oss gärna på YouTube!
YouTube

karspexet1617

 

I samarbete med

 

 

 

Karlbergs Biluthyrning

 

 

Silja

 

 

Xylem


 

SSSB

 

CampusAB

 

 

AkademiskaHus

iterio

 

sam

 

 

Menigo

 

meramärken

 

 

 

1