Vi tackar för en fantastisk första omgång

Premiäromgången har gått av stapeln och alla vi i Kårspexet 16/17 vill framföra ett stort tack till er som kom och gjorde den magisk med oss! Vi tänkte även passa på att dela med oss av några fina omdömen vi fick. Detta har ni sagt om vår premiär av Karl XII eller Knappast Karl För Sin Krona: 
 
“Jag ville bara tacka så mycket för ett jättefin spex! Pappa och jag skrattade massor på premiären, och tyckte det var riktigt bra kvalitet och en mycket bra start att bygga på för er för resten av säsongen! Hälsa alla duktiga spexare att de var fantastiska och att de ska fortsätta jobba hårt för att göra detta till ett av de bästa spexen nånsin - det har stor potential att bli det!”
- Directeur Emeritus
 
“Stort tack för en helt underbar föreställning, bästa spexet sedan Shangri-la 2009. Det här gjorde ni riktigt bra, ni kan vara stolta över er själva.”
- Besökare
 
“Jag måste säga att det här var det bästa jag sett på 10 år. Jag ger min eloge till skådisar, KMP och dekorfolket. Men de som annars alltid blir bortglömda är ljud och ljus. Jag märkte bara en enda glitch i myggorna på flera timmar. Fantastiskt, ja närmast unikt. Det är ju sådant som inte stör upplevelsen av föreställningen. Ljushanteringen var mycket förstärkande av scenupplevelsen. Mycket bra. Även Spexets okrönte kung av ljusmästare från tidigt 90-tal , Lars Alfredsson hade jublat. Det är den samlade summan av allas insatser som gör grejen. Kårspexets själ hänger i den linan. Om jag hade varit 30 år yngre, och fått vara med - hade jag varit stolt och nästan skrytsam idag. Det ska ni också vara.”
 - Directeur Emeritus
 
“Stort tack för igår!
Det var bästa Premiären på flera år tycker jag! Förutom att produktionen var riktigt bra så var jag glad att se att ni verkar ha så roligt tillsammans.  Snyggt programblad, kostymer, scenografi och musik. Scengruppen sticker ut. Riktigt imponerad av deras sånginsatser framförallt. Det är sällan spexet har skådisar som är så jämna i både sång och skådespeleri på hög nivå. Jag ser fram emot att gå på någon föreställning i vår igen!”
- Directeur Emeritus
 
 
Hann ni inte komma till premiären men gärna vill se oss i vår, eller vill du se hur spexet utvecklar sig med tidens gång önskar vi er varmt välkomna under vårens föreställningar! Ni hittar alla datum under karegorin Årets spex - spelschema. Biljettsläpp för omgång två kommer ske om några veckor. Varmaste tack ännu en gång!
 
Och förresten, vill ni veta mer om hur det är att vara en del av vår fantastiska lilla familj kan ni läsa OLs intervju med David här: http://osqledaren.se/en-eftermiddag-med-karspexet/